Del.icio.us: Anbefalte lenker for uke 31 – Siste i en lang rekke


Dette vil sannynligvis bli den siste sekvensen med anbefalte lenker for en stund framover da jeg har innsett at jeg pga opptrapping av forpliktelser må omprioritere litt. Derfor har jeg valgt å kutte ut dette ukentlige prosjektet som nå har vart i halvannet år. Litt trist da samlingen begynte å bli riktig så stor.

Jeg håper likevel at jeg senere kan ta opp tråden videre da det virker som om dette har vært en populær gjenganger blant dere. Men foreløpig er det altså lagt på is. Jeg kommer imildertid fra tid til annen å poste innlegg som vanlig, men jeg kan ikke garantere grad av hyppighet på innleggene. Skal imidlertid forsøke å fullføre produktivitetsskolen da dette er et emne jeg virkelig brenner for, og som jeg håper andre vil kunne dra nytte av.

En samling av de siste anbefalte bokmerkene jeg har lagt til i Del.icio.us. Dette er nettsteder som jeg vil dele, eller henvisninger til emner som jeg dessverre tidsmessig ikke evner skrive noe om, men som dere selv kan surfe innom. Vedlagt er i tillegg informasjon om den enkelte henvisning:

Du kan i tillegg gjerne ta en titt innom resten av de lagrede bokmerkene. Kanskje finner du flere interessante lenker her. Denne bloggens bokmerker/lenker kan ellers legges til i ditt del.icio.us-nettverk, eller som abonnement til din nyhetsleser.

  1. #1 by Audun on 3. august, 2008 - 19:09

    Dette har helt klart vært en ukentlig godbit, så nå måtte jeg bare bokmerke Delicious-siden din for å holde et øye med den. Jeg antar at du fortsatt vil legge til lenker der?

  2. #2 by Leif Daland on 3. august, 2008 - 20:15

    Takk for det, Audun :) Ja, selv om jeg ikke kommer til å postere bokmerkene til bloggen, vil jeg fortsette å legge til nye bokmerker m/beskrivelser. Jeg bruker selv databasen av bokmerker på jevnlig basis og kommer da også til å fortsette med det videre, så det er bare å abonnere på Del.icio.us-siden.

    PS! Setter også stor pris på innsendte lenker til interessante nettsider. Kan sendes via del.icio.us eller kontaktskjemaet. :)

Kommentarer er sperret.