Del.icio.us: Ukens anbefalte lenker


En samling av de siste anbefalte bokmerkene jeg har lagt til i Del.icio.us. Dette er nettsteder som jeg vil dele, eller henvisninger til emner som jeg dessverre tidsmessig ikke evner skrive noe om, men som dere selv kan surfe innom. Vedlagt er i tillegg informasjon om den enkelte henvisning:

  • Windows hacks: Lots Of Small Windows Hacks And Tricks! – Hvis du liker å fikle med Windows, komme frem til nye måter å gjøre ting på, få Windows til å kjøre og operere raskere og mer effektivt. Da er denne enorme listen av hacks og triks noe for deg. Her finnes noe for de fleste.
  • Bittorrent: 50+ Tools For Torrenting – Her får du det meste: Over 50 verktøy, programmer tips, veiledninger, torrentsider m.m. Alt innen torrentemnet, og ALT er lovlig, ifølge Mashable.com.
  • Programmering: Scratch | Home | imagine, program, share – Hvis du ikke har tatt sjansen på å programmere noe før, eller ikke har syntes det har sett gøy ut, har du nå sjansen til å få et annet inntrykk. Scratch gjør programmering morsomt ved å innføre enkel dra og slipp-metode. Hørte jeg for barn ogs
  • E-post: Top 10 GMail tweaks : TrendPlex – Nok en liste med muligheter for å tilpasse Gmail etter dine ønsker. Ikke så mange nyheter her, men hvis du ikke har vært innom dette emnet før vil du derimot finne mye nyttige tips og triks her. Merk at denne listen baserer seg på brukere av Firefox
  • Gmail: hackaddict.net: Gmail is too slow! – Synes du Gmail er for tregt? Det synes også innehaveren av bloggen Hackaddict.net. Han mener imidlertid å ha funnet en rekke løsninger som til sammen formoderlig skal gjøre Gmail raskere.
  • Linux: 15 minutes to using your existing Windows install & apps in Ubuntu – En veiledning som viser deg hvirdan du kan kjøre din eksisterende Windows i Ubuntu i løpet av 15 minutter, og samtidig kunne starte Windows opp på normal måte når du måtte ønske det.
  • Google Reader: Get More Out of Google Reader – lifehack.org – En god artikkel som tar for seg en rekke nye og produktive måter du kan utnytte Google Reader. Visste du for eksempel at du enkelt kan dele nyheter med andre, både via en egen nettside eller ved å legge dem til som en del av en egen nettside.

Du kan i tillegg gjerne ta en titt innom resten av de lagrede bokmerkene. Kanskje finner du flere interessante lenker her. Denne bloggens bokmerker/lenker kan ellers legges til i ditt del.icio.us-nettverk, eller som abonnement til din nyhetsleser.

Kommentarer er sperret.