Del.icio.us: Ukens anbefalte lenker


En samling av de siste anbefalte bokmerkene jeg har lagt til i Del.icio.us. Dette er nettsteder som jeg vil dele, eller henvisninger til emner som jeg dessverre tidsmessig ikke evner skrive noe om, men som dere selv kan surfe innom. Vedlagt er i tillegg informasjon om den enkelte henvisning:

  • Twitter: What are you doing? – De fleste har vel allerede hør om Twitter, men for sikkerhet skyld. For dem som har klart å vende det døve øret til: Twitter er en slags blanding mellom blogg og sms – altså korte bloggposter – og kan inneholde kort sagt alt mulig.
  • WordPress: Legg til Twitter på bloggen din – Denne funksjonen er enten genial eller fullstendig unødvendig, eller begge deler. Et innstikk lar deg legge din siste Twitter-post på bloggen din. En takk til Tanketom, fra tanketom.net, for denne.
  • E-post: Hacking Email: 99 Email Security and Productivity Tips – En enorm liste med hele 99 tips og hacks til en bedre hverdag innen e-postbehandling og sikkerhet. Verd å få med seg. Vanlige brukere så vel som it-administratorer.
  • Program: Particls – Watch Particls in Action – Ønsker du å holde deg oppdatert på et eller flere emner, eller følger du med på en eller flere blogger? Med Particls kan du gjøre nettopp dette. Du får oppdateringene som en nyhetstikker i toppen av skjermen.
  • Del.icio.us: Top 10 Ways to Use del.icio.us – lifehack.org – 10 tips til hvordan du kan utnytte muligheter som den sosiale bokmerketjenesten del.icio.us tilbyr dens brukere.

Du kan i tillegg gjerne ta en titt innom resten av de lagrede bokmerkene. Kanskje finner du flere interessante lenker her.

Kommentarer er sperret.